Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

7 Συμβουλές Ομορφιάς για το 2017


Ας καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με τον αέρα της γυναίκας που ορίζει τη μοίρα της, της γυναίκας που ξέρει τη θέλει και πως να το αποκτήσει, της γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και τον φροντίζει ώστε να είναι υγιής και όμορφη καθημερινά!!
Άλλωστε η νέα χρονιά έχει τον μαγικό αριθμό 7 που είναι σύμβολο της τελειότητας και ιερός αριθμός για όλους σχεδόν τους λαούς και γι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μία καταπληκτική χρονιά.
Ας υιοθετήσουμε λοιπόν φέτος 7 μικρές “συνήθειες” γιατί μυστικά ομορφιάς για να νιώθεις και να δείχνεις πιο κομψή δεν υπάρχουν, υπάρχουν μικρές συνήθειες που γίνονται τρόπος ζωής.

1. Καλό καθημερινό καθαρισμό το Α και το Ω. Ποτέ δεν θα κοιμηθούμε χωρίς να κάνουμε demaquillage ακόμη και αν δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ!!!
2. Φέτος θα κάνω απολέπιση σώματος τουλάχιστον άνοιξη και φθινόπωρο!!!
3. Οπωσδήποτε κάθε εβδομάδα μια μάσκα ομορφιάς (δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν προλαβαίνω, στο μπάνιο)
4. Να προγραμματίσω άμεσα ένα βαθύ καθαρισμό (4 φορές τον χρόνο δηλαδή κάθε αλλαγή εποχής για να μπορεί το πρόσωπο να δεχτεί τις κρέμες που θα αλλάξουμε)
5. Να φροντίσω μια φορά τον μήνα να επισκέπτομαι ένα χώρο ομορφιάς κάνει καλό στην ψυχολογία μας
6. Να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που έχουν θετική ενέργεια
7. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον φροντίζετε γιατί είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας και σας ανέχεται ακόμη και στα λιγότερα εύκολα!

Καλή χρονιά γεμάτη ομορφιά και όνειρα, 

που θα τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα!!!!