Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

5 πράγματα που θα πρέπει να κάνουμε την Ανοιξη


1.Απολέπιση σώματος!
Λίγο πριν αρχίσουμε να φοράμε όλο και λιγότερα ρούχα, θα πρέπει να προετοιμάσουμε το δέρμα μας κάνοντας πίλινγκ σώματος, ώστε να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα και να ανανεωθεί η επιδερμίδα μας. Επίσης να φροντίσουμε να εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα προϊόντα για ενυδάτωση του σώματος αλλά και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας για υγιή και όμορφη εμφάνιση. Αν τώρα το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι έντονο ή αν πρέπει να χάσουμε και και λίγο βάρος, τώρα είναι η ώρα να ενδιαφερθούμε για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε έναν ιδιαίτερο χώρο ομορφιά



                                                              2.Ενυδάτωση προσώπου


Συνήθως κάθε εποχή αλλάζουμε τα προϊόντα φροντίδας και τα προσαρμόζουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος μας. Ίσως να χρειαζόμαστε κάποιον ορό για περισσότερη προστασία και ενυδάτωση, ίσως κάποιες αμπούλες ή μάσκες, αλλά και η κρέμα προσώπου που θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την εποχή θα πρέπει να περιέχει προστασία από τον ήλιο!



3.Περιποίηση ποδιών


Τα ποδαράκια μας έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Μόλις ζεσταίνει λίγο ο καιρός, βγάζουμε τα κλειστά παπούτσια τα καλσόν και φοράμε πεδιλάκια. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχουμε περιποιημένα πόδια, χωρίς τρίχες φυσικά, με περιποιημένες φτέρνες και καλοσχηματισμένα νύχια. Ένα ωραίο ποδόλουτρο με απολέπιση και μασάζ θα βοηθούσε πολύ την εμφάνιση μας αλλά θα ανακούφιζε και τα ταλαιπωρημένα πόδια μας, που ασφυκτιούσαν στα κλειστά παπούτσια όλο το χειμώνα.


4. Ενημέρωση για το μακιγιάζ!

Κάθε εποχή έχει τις δικές της τάσεις στο μακιγιάζ ανεξάρτητα τι επιτάσσει η μόδα. 


Άλλο το μακιγιάζ του χειμώνα, άλλο του καλοκαιριού, άλλο το φθινόπωρο και άλλο φυσικά την άνοιξη! 
Έτσι, τώρα θέλουμε το πρόσωπο μας να δείχνει πιο ανάλαφρο, πιο φρέσκο, με μια επιδερμίδα διάφανη, σχεδόν αμακιγιάριστο.
 Μία λεπτή γραμμή αϊλάινερ ή ένα χρωματιστό μολύβι σύριζα στις βλεφαρίδες κατά προτίμηση neon χρώματα (γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο, ροζ) και ιριδίζουσες σκιές.



 Έντονα μάτια και χείλη ompre, 
πορτοκοραλί ή πορτοκαλοκόκκινα.

5.Ανανεώστε τη διάθεσή σας!
Το σημαντικότερο όλων είναι να φρεσκάρετε τις σκέψεις σας. 
Ξεκινήστε πράγματα που θα σας δώσουν ευχαρίστηση, παρατηρήστε τη φύση και διδαχτείτε απ αυτή. Κρατήστε μακρυά σας τοξικές συμπεριφορές και επιδιώξτε να συναναστρέφεστε με πιο αισιόδοξους ανθρώπους από εσάς και αν είναι δυνατόν με μικρά παιδιά, 
έχουν πολλά να μας μάθουν πιστέψτε με!