Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Μικρά μυστικά για φροντίδες μετά από ένα έντονο ξενύχτι γιατί FEMME FATALE δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι!!



Η διασκέδαση σας χτες κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και εσείς πρέπει σήμερα να είστε φρέσκια και δροσερή. Σας έχω λοιπόν μερικά μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να λάμψε τε , αλλά και να ξεκουραστείτε γρήγορα.

Όσο αργά κι αν γυρίσατε όσο κουρασμένη κι αν είσασταν δεν ξεχνάτε να κάνετε ένα σχολαστικό καθαρισμό στο πρόσωπό σας και αντί να βάλετε μία κρέμα νυκτός βάλτε μια λεπτή στρώση κρεμομάσκα και κοιμηθείτε. Το πρωί θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ένος καλού ύπνου. Χουζουρέψετε λίγο παραπάνω.

Μετά από μία τέτοια βραδιά σίγουρα θα θέλετε να κάνετε ένα ντουζ. Κάντε λοιπόν ένα σκωτσέζικο που θα αυξήσει τη ροή του αίματος και θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας. Μετά βάλτε μία ενυδατική σε όλο το σώμα σας. Αν πάλι δεν αντέχετε να το κάνετε στο σώμα σας ,κάντε αυτό που κάνει η Kate Moss στο πρόσωπό της μετά από ένα έντονο ξενύχτι για να δείχνει φρέσκια και ξεκούραστη. Γεμίστε ένα μπολ ή το νεροχύτη με παγάκια και λίγες φέτες αγγουριού και βουτήξτε μέσα το πρόσωπό σας όσο αντέχετε. Θα ξεπρηστεί και θα τονωθεί η επιδερμίδα σας!
Απολαύστε ένα ωραίο πρωινό που θα περιλαμβάνει φυσικό χυμό (κατά προτίμηση γκρέιπφρουτ που διαλύει τα λίπη και καθαρίζει τον οργανισμό).
Φάτε ελαφριά όλη τη διάρκεια της ημέρας (περισσότερο σαλάτες φρέσκιες).Πιες άφθονο νερό και απέφυγε τον καφέ και το αλκοόλ, γιατί προκαλούν αφυδάτωση.

Αν τα μάτια σας είναι ακόμη πρησμένα και κόκκινα χρησιμοποιήστε ένα οφθαλμικό κολλύριο να ανακουφιστούν και κάντε κρύες κομπρέσες τσαγιού ( 2 ροδέλες βαμβακιού εμποτισμένες σε πράσινο τσάι κατά προτίμηση, που τις είχες στο ψυγείο τοποθέτησε τες για 10' στα βλέφαρά σου)

Κάντε ένα ήπιο γκομάζ στο πρόσωπο, ή περάστε το με ένα βαμβάκι εμποτισμένο στο χυμό φρέσκου λεμονιού . Θα απομακρύνει τις τοξίνες και θα φαίνεται λείο και λαμπερό.

Αν αισθάνεστε τα πόδια σας κουρασμένα ένα ποδόλουτρο με δροσερό νερό που μέσα θα ρίξετε χοντρό αλάτι θα σας ανακουφίσει.

Μπορείτε να τραβήξετε πίσω τα μαλλιά σας; το δέρμα σας θα φαίνεται εντυπωσιακά πιο φωτεινό!

Εφαρμόστε ματ ανοιχτόχρωμες σκιές στα βλέφαρά και τραβήξτε την προσοχή στα χείλη σας με ένα ωραίο lipgloss ή ένα έντονο φωτεινό κραγιόν.


Από βασίλισσα της βραδιάς μεταμορφωθήκατε στην Ωραία της Ημέρας. 
Σας αξίζει!!