Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Προγράμματα Σώματος για το 2018

Αποφασίσατε φέτος πως θέλετε μία πιο κομψή σιλουέτα απαλλαγμένη από κυτταρίτιδα και περιττά παχάκια; Εμείς έχουμε τη λύση στην επιθυμία σας!
Εσείς επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα και πόσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε στο χώρο μας!!!

Aισθανθείτε μία πραγματικά “μοιραία γυναίκα” ξεκινώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα σώματος με την Περιποίηση σώματος FEMME FATALE! Ξεκινάει με μηχανική απολέπιση με βούρτσες και ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος, κάνοντας το δέρμα σας φρέσκο και νεανικό!!
Η διάρκεια της εφαρμογής είναι 60' και το κόστος της ΜΟΝΟ 50€
    Σας προβληματίζει η κυτταρίτιδα;
    Πόσο επίμονη είναι; έχετε και χαλάρωση; Έχουμε τη λύση!!
  • 10 επισκέψεις για Κυτταρίτιδα-Σύσφιξη, μ ένα μοναδικό συνδυασμό Απολέπιση-Περίδεση-Μασάζ
    Μηχανική απολέπιση με τις βούρτσες του Frimator Nemectron. Περίδεση με ελαστικούς επιδέσμους συμπίεσης εμποτισμένους με ειδική λοσιόν που ενεργοποιεί την αποβολή τοξινών και στη συνέχεια χειρομάλαξη στην περιοχή της κοιλιάς και των ποδιών, με ειδικό έλαιο και ισχυρό ορό που συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και στην ομαλή όψη του
    Η αξία του προγράμματος είναι 400€ και σας το παρέχουμε ΜΟΝΟ 240€ 
  • 10 επισκέψεις για Κυτταρίτιδα-λιποδιάλυση, μ ένα μοναδικό συνδυασμό Απολέπιση–Φύκια-ΜασάζΜηχανική απολέπιση μηχανική με τις βούρτσες του μηχανήματος Frimator Nemectron Εφαρμογή μάσκας φυκιών και παραμονή για 20' σε θερμοκουβέρτα, για ενεργοποίηση του μεταβολισμού αλλά και της αποβολής των τοξινών. Χειρομάλαξη στην περιοχή της κοιλιάς και των ποδιών, με ειδικό έλαιο και ισχυρό ορό που συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών, στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και στην ομαλή όψη του.

    Η αξία του προγράμματος είναι 400€ και σας το παρέχουμε ΜΟΝΟ 240€ 
  • Έχετε έντονη κυτταρίτιδα (τύπου III- VI); Γυμνάζεστε, προσέχετε την διατροφή σας και αυτή επιμένει; Μία είναι η λύση Lumicelle Wave 6 Η Νο1 επιλογή των γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους γρήγορα και με ασφαλή τρόπο. Η αναρρόφηση που παράγει το μηχάνημα Lumicell Wave 6 και η ταυτόχρονη χρήση των υπέρυθρων λαμπτήρων βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους ινώδεις δεσμούς του συνδετικού ιστού που περιβάλλουν τα αποθέματα λίπους. Έτσι είναι ευκολότερη η απομάκρυνση των τοξινών και του περιττού λίπους, μέσω της λεμφικής παροχέτευσης. Επίσης ο συνδυασμός των διαφορετικών μορφών ενέργειας που διαθέτει, υπέρηχος, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και ραδιοσυχνότητες κάνει τις θεραπείες σώματος και κυτταρίτιδας πιο αποτελεσματικές.
  • 16 επισκέψεις (8+8)Αρχική αξία προγράμματος 800€ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 320€ 
    Τoπικό είναι το θέμα που θέλετε να εστιάσετε; 
  • 5 διαφορετικές τεχνικές, 10 συνεδρίες, 1 περιοχή!!10 συνεδρίες ενδοδερμική μάλαξη με το μηχάνημα Lumicell Wave 6 και ταυτόχρονη χρήση των υπέρυθρων λαμπτήρων σε μία (1) περιοχή με επιλογή από: Μηρούς ή Μπράτσα ή Κοιλιά ή Γλουτούς. Aλλά και 5 συνεδρίες με χρήση Dermaroller, για βαθιά διείσδυση προϊόντος αλλά και ελεγχόμενη διέγερση του μηχανισμού αυτό-επιδιόρθωσης του δέρματος με αποτέλεσμα την σύνθεση νέου κολλαγόνου. Ή 5 συνεδρίες με εφαρμογή ειδικών τζελ του υπέρηχου, της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας αλλά και των ραδιοσυχνοτήτων
    Αρχική αξία προγράμματος 300€, σας το παρέχουμε ΜΟΝΟ 180€ 
  • 10 διπλές συνεδρίες με χρήση υπερήχων και μικρορευμάτωνκαι 5 συνεδρίες με χρήση Dermaroller
    Ταυτόχρονη χρήση των μηχανημάτων Noblesse...stim και Nobless..son. O συνδυασμός των διαφορετικών τύπων ρευμάτων του Nobless..stim και του υπέρηχου Nobless..son, συντείνει στο καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε συγκεκριμένες περιοχές όπως είναι τα μπράτσα, οι γλουτοί και η κοιλιά. Πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα που συμβάλλουν σε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος ή στην χαλάρωση της περιοχής για αποτοξίνωση (λεμφική παροχέτευση), αδυνάτισμα, σύσφιξη σώματος, είτε για τοποθέτηση δραστικών ουσιών. Παράλληλα τα αποτελέσματα στον οργανισμό είναι πολλαπλά: διέγερση της κυκλοφορίας αίματος και λέμφου, ενεργοποίηση του μεταβολισμού, εσωτερικό μασάζ των ιστών, βελτίωση της επιδερμίδας, αύξηση της ελαστικότητας, επιτάχυνση της τροφοδοσίας των ιστών, επίδραση στον συνδετικό ιστό και άλλα που επιβεβαιώνουν την χρησιμότητα της διπλής συνεργίας. Με την ολοκλήρωση του μηχανικού προγράμματος ακολουθεί χρήση Dermaroller στην περιοχή.

    Αρχική αξία προγράμματος 450€ σας το παρέχουμε ΜΟΝΟ 220€Μήπως θα θέλατε να χάσετε και βάρος;
    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας αυτή!
    Εσείς φροντίστε για μία υγιεινή διατροφή και εμείς θα είμαστε δίπλα σας με τα μηχανήματα μας και την φροντίδα μας για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!!
    ->16 εφαρμογές παθητικής γυμναστικής με το μηχάνημα Electrodyn ή Bodyformer της NEMECTRON
    +8 εφαρμογές με το μηχάνημα Lumicell Wave 6 
    για ενδοδερμική μάλαξη και ταυτόχρονη χρήση των υπέρυθρων λαμπτήρων που βελτιώνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους ινώδεις δεσμούς του συνδετικού ιστού που περιβάλλουν τα αποθέματα λίπους
    + 8 εφαρμογές ενέσιμης μεσοθεραπείας με dermaroller για την βαθιά διείσδυση του προϊόντος αλλά και την ελεγχόμενη διέγερση του μηχανισμού αυτό-επιδιόρθωσης του δέρματος με αποτέλεσμα την σύνθεση νέου κολλαγόνου.
    Η διάρκεια της κάθε εφαρμογής είναι περίπου 90'

    Αρχική αξία προγράμματος 830€ σας το παρέχουμε ΜΟΝΟ 350€ 

    Δείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε και ξεκινήστε άμεσα!!
    Για ένα πιο ελκυστικό σώμα απαλλαγμένο από τοξίνες και περιττά παχάκια ένα σώμα πιο υγιές, φρέσκο και νεανικό!!!