Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Κάθε διαδικασία που στοχεύει στην βελτίωση της υφής και της όψης του δέρματος οδηγεί στην ανάπλαση του και αυτό μπορεί να επιτευχθεί:
είτε με εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα, τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα και επιφέρουν μία επιδερμική βελτίωση,
είτε με τη μικροδερμοαπόξεση που είναι μία μηχανική απομάκρυνση των στοιβάδων του δέρματος,
είτε με χημικό peeling που καταστρέφει με τη χρήση οξέων κάποιες στοιβάδες, ώστε να έχουμε βελτίωση του ώριμου και φωτογηρασμένου δέρματος!


Όσο όμως εξελίσσεται η βιομηχανία της ομορφιάς τόσο η επιστημονική κοινότητα ψάχνει εκείνες τις μεθόδους, που με ασφάλεια αλλά και απλές τεχνικές θα βελτιώσουν την υφή της επιδερμίδας, θα συσφίξουν τους διεσταλμένους πόρους, θα απαλύνουν ή θα εξαφανίσουν τις γραμμές έκφρασης, αλλά θα μας χαρίσουν και ένα πιο φρέσκο και νεανικό δέρμα.
Αυτή τη βελτίωση που επιδιώκουμε την έχουμε με θεραπείες που χρησιμοποιούν το φως. Είτε του laser, με πολύ καλά αποτελέσματα είναι αλήθεια, αλλά επειδή είναι ακριβός ο εξοπλισμός βγαίνει πολύ ακριβή η θεραπεία και έχει και αρκετές παρενέργειες επίσης. Είτε με τη χρήση παλμικού φωτός, που είναι η πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στην αναγέννηση του δέρματος.


Η τεχνολογία του παλμικού φωτός βασίστηκε στην εκπομπή παλμών φωτός που δεν είναι όμως Laser. Στόχο έχει να διαπεράσει το δέρμα και να ενεργοποιήσει τους ινοβλάστες να παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα πιο φρέσκο και νεανικό δέρμα.


Η χρήση του είναι αναγνωρισμένη από το FDA και είναι ασφαλής μέθοδος με τα περισσότερα πλεονεκτήματα, καθώς διορθώνει τις αλλαγές που υφίσταται το δέρμα με την πάροδο του χρόνου από την περιβαλλοντική γήρανση, τη βιολογική, τα διεσταλμένα αγγεία, αλλά και κάθε ατέλεια του δέρματος!
Δεν κοκκινίζει το δέρμα, δεν ξεφλουδίζεται, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μας δίνει όλα τα οφέλη μιας περιποίησης με Laser ή ενός χημικού peeling, χωρίς τα μειονεκτήματά του.
Η βελτίωση της κατάστασης του δέρματος είναι εντυπωσιακή με ένα μικρό αριθμό συνεδριών.