Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Το τέλος των διακοπών


Η περίοδος μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών,

είναι δύσκολη για τους περισσότερους από εμάς και οι πρόωρες βροχές του Αυγούστου μας προσγειώσανε είναι η αλήθεια λίγο απότομα.

Εκεί που κάναμε σχέδια σε πια παραλία να πάμε, πρέπει να κάνουμε σχέδια πια επανορθωτική κρέμα να βάλουμε για να επαναφέρουμε άμεσα στην επιδερμίδα μας, την υγρασία και την λάμψη που της έκλεψε ο ήλιος, ο αέρας και η θάλασσα!!!

Από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην επιδερμίδα μας, μετά το καλοκαίρι είναι η αίσθηση τραβήγματος, η αφυδάτωση και οι δυσχρωμίες.

Οι ανάγκες της κάθε επιδερμίδας μπορεί να διαφέρουν αλλά όλες θέλουμε να έχουμε λεία, σφριγηλή, σωστά ενυδατωμένη και νεανική όψη.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες του φθινοπώρου που ακολουθούν τη ζέστη του καλοκαιριού, επιβαρύνουν την επιδερμίδα που έχει άμεση ανάγκη από επιπλέον ενυδάτωση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αφυδάτωση είναι αυτή που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια ,στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Ενισχύστε λοιπόν την λάμψη της επιδερμίδας σας με απλά αλλά σημαντικά βήματα.


  • Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε. Μόνο όταν το δέρμα είναι καθαρό και απαλλαγμένο από άχρηστες ουσίες μπορεί να δεχτεί και να απορροφήσει τα προϊόντα που θα βάλουμε!
  • Η απολέπιση είναι το δεύτερο. Απαραίτητη μετά το τέλος του καλοκαιριού τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, για να έχουμε μία λεία, φωτεινή επιδερμίδα απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα !
  • Και η βαθιά ενυδάτωση με ορούς και πλούσιες θρεπτικές κρέμες θα είναι η καθοριστική κίνηση που θα επαναφέρει τη φρεσκάδα και τη νεανική μας όψη!!