Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Καλοκαίριδιακοπές – παραλία – ξεγνοιασιά


Διακοπές για μένα είναι η ευκαιρία να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου, να κάνω πράγματα που μ ευχαριστούν πέρα από την καθημερινότητά μου. Να διαβάσω ένα βιβλίο που ήθελα καιρό και όλο δεν προλάβαινα, να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να τους αφιερώσω περισσότερο χρόνο, να δω μία ωραία ταινία σε θερινό κινηματογράφο, να ξημερώσω για να δω την ανατολή του ήλιου και να κολυμπήσω στην θάλασσα πριν την αυγή, να περπατήσω στο κυμοθάλασσο ξυπόλητη απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα και κάνοντας σχέδια για το μέλλον.
Αυτές οι όμορφες στιγμές είναι που θα με βοηθήσουν να “γεμίσω τις μπαταρίες μου” και να ανακτήσω τις σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις και να δω τη ζωή, απαλλαγμένη από τη δύσκολη καθημερινότητα, με πιο αισιόδοξη ματιά.
Άλλωστε οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι 2 ώρες καθημερινά από αυτές τις μικρές απολαύσεις, αρκούν για να βελτιωθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να νιώσουμε ευεξία. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από ποιοτικές καλοκαιρινές διακοπές μειώνεται κατά 30% η πιθανότητα να αρρωστήσουμε το χειμώνα.
Ας δώσουμε λοιπόν στον εαυτό μας αυτή την ευκαιρία, τι λέτε....
πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία;


Μη ξεχνάτε βέβαια πως ο ήλιος σε συνδυασμό με τον αέρα και το αλάτι της θάλασσας αφυδατώνει το δέρμα και το κάνει ξηρό και τραχύ.
Γιαυτό τώρα περισσότερο από ποτέ, ενυδατώστε την επιδερμίδα σας.
Μη την αφήνεται απροστάτευτη στο μεσημεριανό ήλιο του καλοκαιριού, αν θέλετε δέρμα σφριγηλό και νεανικό.
Κάντε μία ενυδατική μάσκα 2 και 3 φορές ακόμη την εβδομάδα, φορέστε ένα ορό κάτω απο την κρέμα σας, επισκεφτείτε την αισθητικό σας .
Μη σπαταλάτε πολύτιμες ώρες ύπνου σε άσκοπα ξενύχτια με αλκοόλ και τσιγάρα. Επιδιώξετε να κοιμηθείτε περισσότερο γιατί ο οργανισμός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου αναδομείτε!
Επίσης αν βρείτε ευκαιρία για ένα χαλαρωτικό μασάζ μη την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα σας τονώσει σωματικά και θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας. Αν πάλι δεν βρείτε να σας κάνουν, προθυμοποιηθείτε να κάνετε στον άνθρωπό σας, είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε καλύτερα!!!


Να έχετε το πιο χαρούμενο καλοκαίρι που είχατε ποτέ, γεμάτο από αγάπη!!!