Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ TO Dr. MURAD

         HYDROLYTE MOISTURE INFUSION


Αφορά τη βιολογική γήρανση του δέρματος, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, την χαλάρωση της επιδερμίδας.

    Απευθύνεται σε όσες έχουν ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα αλλά και σε όσες ταξιδεύουν συχνά, γιατί ανανεώνει και ενυδατώνει βαθιά το στρεσαρισμένο δέρμα.
    Μπορεί να γίνει κάθε φορά που νιώθουμε ότι το δέρμα μας το χρειάζεται, αλλά και σα θεραπεία άνοιξη και φθινόπωρο (4 εφαρμογές ανά εβδομάδα) για να ενισχύσουμε την άμυνα του δέρματος μας.
    Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για καλύτερα αποτελέσματα μετά από μία εβδομάδα έντονης απολέπισης (μικροδερμοαπόξεση, φυτικό πίλινγκ, οξέα)
    ή μετά από ένα βαθύ καθαρισμό.

    Η διάρκεια της εφαρμογής είναι περίπου μία ώρα και η διαδικασία είναι:
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ματιών, προσώπου, ντεκολτέ.
    Απολέπιση με AHA/BHA exfoliating cleanser
  • ΑΓΩΓΗ/ΘΡΕΨΗ εφαρμόζουμε τον ορό, που περιέχει μικροσφαιρίδια υαλουρονικού, κάνοντας μασάζ και στη συνέχεια τοποθετούμε την ενυδατική μάσκα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Περιμένοντας να περάσει ο χρόνος εφαρμογής της μάσκας, κάνουμε ενυδάτωση στα χέρια με τα ηλεκτρικά γάντια. Αφαιρούμε τη μάσκα με ζεστές κομπρέσες και ψεκάζουμε με την ενυδατική λοσιόν.
  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ εφαρμόζουμε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ hydro-dynamic serum με ήπιες κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί, ψεκάζουμε με osmolyte tonic και ολοκληρώνουμε με την τοποθέτηση της ενυδατικής κρέμας. Αφαιρούμε τα ηλεκτρικά γάντια από τα χέρια και κάνουμε μασάζ το υπόλοιπο της κρέμας μέχρι να απορροφηθεί τελείως.
  • Mε το τέλος της εφαρμογής μας, δίνουμε στην πελάτισσα την osmolyte tonic για το σπίτι ώστε να συνεχίσει τους ψεκασμούς σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, προκειμένου να διατηρήσει υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης για τις επόμενες 48 με 72 ώρες.