Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Επειδή η γοητεία είναι γένους... θηλυκού


Κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει πως να προβάλλει τη γοητεία που τη διακατέχει. Πρέπει να νιώθει ξεχωριστή, μοναδικήκαι όμορφη.
Σήμερα δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. Υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν έχουν βρει τον τρόπο να γίνουν πιο όμορφες.
Όλες θέλουμε να έχουμε ένα πιο σφριγηλό και λεπτό σώμα αλλά και ένα πρόσωπο πιο φρέσκο και λαμπερό. Όλες θέλουμε ναδείχνουμε την πιο φωτεινή μας πλευρά. Η διατήρηση της υγείας και της ομορφιάςμας αποτελεί βασική ανάγκη του ανθρώπου. Αν κατανοήσουμε ότι το δέρμα μας, που περιβάλλει όλο το σώμα μας είναι ένα πολύτιμο όργανο προορισμένο για πολλές φυσιολογικές λειτουργίες, όπως: να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, την παραγωγή του ιδρώτα, να λειτουργεί σαν αισθητήριο όργανο σε σχέση με την αφή,την πίεση, τον πόνο, το κρύο και τη ζέστη, τότε θα φροντίσουμε ώστε το δέρματου σώματος μας και του προσώπου μας να βρίσκονται πάντα σε πολύ καλή κατάσταση για να λειτουργεί και αυτό και όλος ο οργανισμός μας φυσιολογικά.
Και βέβαια οι λύσεις υπάρχουν και δενείναι πάντα δαπανηρές.
Ανακαλύψτετον πιο όμορφο εαυτό σας και φροντίστε εσείς οι ίδιες γι' αυτό:
καλό καθαρισμό του προσώπου πρωί και βράδυ
ανά διαστήματα απολέπιση και μάσκα ομορφιάς
αντηλιακήπροστασία οπωσδήποτε!
Ενυδατικόγαλάκτωμα σώματος μετά το ντουζ
προσεγμένη διατροφή
συντροφιά με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται!
Κι αν θέλετε την ομορφιά σας να την εμπιστευθείτε ώστε να σας φροντίσει ένας πιο ειδικός, τολμήστε το!
Η επίσκεψη σ' ένα ινστιτούτο αισθητικής δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Θα έχετε τη δυνατότητα σ' ένα χώρο ομορφιάς να κάνετε πιο εξειδικευμένες φροντίδες όπως:
μικροδερμοαπόξεση(ελεγχόμενη απολέπιση με κρυστάλλους για ουλές, λεπτές ρυτίδες,σημάδια ακμής, λεκέδες )
ή μια περιποίηση ενυδάτωσης-σύσφιξης με υπέρηχο (μία περιποίηση πραγματική απόλαυση και για το αποτέλεσμά της αλλά και για την ευχαρίστηση που προσφέρει)
ή ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή φωτοανάπλαση με μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός (για όλες όσες δεν θέλουν να φτάσουν στο χειρουργείο)
Στο σώμα εκτός από τις κλασσικές περιποιήσεις αποτρίχωσης, παθητικής γυμναστικής, μασάζ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε (γιατί για απόλαυση πρόκειται) ενδοδερμικό μασάζ, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχο, μεσοθεραπεία.
Και φυσικά θα σας εκπαιδεύσουν στο προσωπικό σας μακιγιάζ, απαραίτητη τεχνική σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Γιατί το σωστό μακιγιάζ είναι μια “τέχνη” που μπορείς αλλά και επιβάλλεται να μάθεις για να μπορείς να προβάλλεις τη γοητεία σου, να ξεχωρίσεις σαν γυναίκα πρότυπο, σαν αιώνιο θηλυκό σαν μια Femme Fatale.