Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Οι εορταστικές έξοδοι εκτός από τη χαρά και τη διασκέδαση που μας προσφέρουν, αφήνουν τα σημάδια της κούρασης στην επιδερμίδα μας. Θαμπή όψη και λεπτές γραμμές γιατί το ποτό και το ξενύχτι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αφυδατωθεί η επιδερμίδα μας. Με τις σωστές κινήσεις όμως μπορούμε να φαινόμαστε δροσερή και ξεκούραστη ακόμη και μετά από μία τέτοια βραδιά.

Πριν κοιμηθούμε. Σχολαστικό καθαρισμό όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. Η επιδερμίδα πρέπει να ναι απαλλαγμένη από ρύπους και μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στη συνέχεια ένα φέρουμε ή μία μάσκα που θα δώσουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αναδόμησης ακόμη κι αν κοιμηθούμε λίγες ώρες, ώστε όταν ξυπνήσουμε τα σημάδια της αφυδάτωσης και της κούρασης να έχουν μειωθεί


Μόλις ξυπνήσουμε. Κάνουμε απολέπιση μ ένα ήπιο πριόνι με λεπτούς κόκκους ώστε να απαλλαγεί το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες χωρίς να αφυδατωθεί. Στη συνέχεια μια ενυδατική μάσκα για όλο το πρόσωπο αλλά και μία για την περιοχή των μαιών και αμέσως θα νιώσετε αλλά θα δείτε και το πρόσωπό σας εντυπωσιακά ανανεωμένο και τα μάτια σας απαλλαγμένα από μαύρους κύκλους και οιδήματα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας, μετά από μία περίοδο κούρασης, κακής διατροφής και κατανάλωση αλκοόλ, η προτεραιότητά σας πρέπει να ναι η ενυδάτωση. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η αφυδάτωση της επιδερμίδας είναι ο πιο γρήγορος δρόμος που θα μας οδηγήσει στη γήρανση!



Καλές γιορτές με υγεία για όλους μας!