Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

2 χαλαρωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο σας

Η μέρα είναι ιδανική για να καθίσετε στο σπίτι και να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο και ένα ποτήρι κρασί μετά από μια κουραστική μέρα. Το λουτρό σας μπορεί να είναι θεραπευτικό με πάρα πολλούς τρόπους, από το ξεκαθάρισμα των σκέψεων μέχρι την φροντίδα των μυϊκών σας πόνων. Πέρα από τα εντυπωσιακά προϊόντα μπάνιου που θα μπορούσατε να αγοράσετε μερικές από τις λύσεις για το λουτρό σας προέρχονται από βασικά προϊόντα που ήδη έχετε! Σήμερα σας έχουμε 2 προτάσεις που  με απλά και καθημερινά πράγματα μπορείτε να προσθέσετε στο μπάνιο σας, με απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες!

1. Συνταγή με Πράσινο Τσάι Ρίξτε στην μπανιέρα 5-10 φακελάκια πράσινου τσαγιού, ενώ είναι γεμάτη. Ενυδατωθείτε και χαλαρώστε.

Οφέλη από ένα μπάνιο με πράσινο τσάι Τα μέταλλα του πράσινου τσαγιού είναι γνωστά για την ισχυρή αντιγηραντική τους ιδιότητα, η οποία τροφοδοτεί και αποκαθιστά την ισορροπία στο δέρμα σας. Το πράσινο τσάι έχει επίσης φυσικά αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας από τους φυσικούς ρύπους.

2. Συνταγή με Κανέλα Οι ράβδοι κανέλας είναι πιο βολικοί, αλλά και η τριμμένη κανέλα θα λειτουργήσει εξίσου καλά. Ρίξτε 3-4 ράβδους κανέλας στο μπάνιο σας. Αν δεν έχετε ράβδους, τοποθετείστε ¼ φλιτζανιού τριμμένη κανέλα σε τουλπάνι και αφήστε το στο μπάνιο σας.
Οφέλη από ένα μπάνιο με κανέλα Η κανέλα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως πνευματική κάθαρση σε πολλές πολιτιστικές παραδόσεις. Οι φυσικές ιδιότητες της κανέλας θα απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα (ειδικά μετά από μια ασθένεια). Αυτό το ισχυρό μπαχαρικό ενεργεί επίσης ως φυσικό απολυμαντικό & στυπτικό, βοηθά να καθαρίσει το σώμα. Το λουτρό με κανέλα θα αναζωογονήσει το πνεύμα και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Καθώς επίσης θα συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος σας σε μια δροσερή μέρα!

Καλή απόλαυση!