Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ



Για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι και να βλέπουμε το λαμπερό και υγιές πρόσωπό μας στις φωτογραφίες που θα τραβήξουμε,
θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στους καλοκαιρινούς εχθρούς της επιδερμίδας μας, που δεν είναι άλλοι απο: την λιπαρότητα, τα σπυράκια, τα εγκαύματα, οι πανάδες και η πρόωρη γήρανση δηλαδή η φωτογήρανση!

H λιπαρότητα και τα σπυράκια, θα μπορούσανε εύκολα να αποφευχθούν
εαν φροντίζουμε να κρατάμε καθαρό το πρόσωπό μας και να κάνουμε τακτικά απολέπιση, ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να αναζωογονείτε η επιδερμίδα μας!
Οσο για τα εγκαύματα δεν υπάρχει καλύτερη λύση απο την αποφυγή τους!
Ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια μας αυτή είναι φυσικά το αντιηλιακό μας.


Υπάρχει ένας κανόνας απλός που πρέπει να θυμόμαστε πάντα: 30-20-2
30: είναι ο δείκτης SPF, ποτέ κάτω απο 30 για καλύτερη προστασία
20: ο σωστός τρόπος εφαρμογής πρέπει να γίνει 20 λεπτά πριν την έκθεση
2: Δύο ώρες είναι ο χρόνος παραμονής στον ήλιο μετά την πρώτη εφαρμογή του αντιηλιακού, στη συνέχεια θα πρέπει να επαναληφθεί η τοποθέτησή του.

Οι πανάδες για πολλές φίλες είναι η αιτία που δεν μπορούν να χαρούν τον ήλιο και το καλοκαίρι ξένοιαστα.
Η αλήθεια είναι πως κανένας μας δεν μπορεί να χαρεί ανέμελα και χωρίς προστασία τον ήλιο. Η σωστή όμως αντιηλιακή φροντίδα, η οποία θα μειώνει την ένταση των πανάδων και τη δημιουργία καινούργιων, η χρήση ενός ήπιου απολεπιστικού προιόντος που θα δρα επανορθωτικά αλλά και η χρήση ενός σέρουμ και μίας μάσκα προσώπου που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπο, θα μειώσουν τις δυσχρωμίες και θα βελτιώσουν τη γενικότερη εικόνα της επιδερμίδας.
Οσον αφορά τη φωτογήρανση, δημιουργείται απο την υπερέκθεση στον ήλιο, γιαυτό ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!
Τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας για να διατηρήσει τη σωστή λειτουργία της και να αυξήσει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητά της. Η σωστή αντιηλική φροντίδα μας θα πρέπει να περιέχει και αντιοξειδωτικά συστατικά και πολλόυς ενυδατικούς παράγοντες αλλά και αντιγηραντικά συστατικά και φυσικά μετά την έκθεση μας στον ήλιο δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα προιόν αποκατάστασης και ανάπλασης, που θα αφήνει το δέρμα απαλό και θα ανακουφίζει απο τις ακτίνες του ήλιου!
Να έχετε ένα όμορφο ζεστό καλοκαίρι!