Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

AΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ
ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επαναφέρετε την νεανική σας ομορφιά,
να απαλλαγείτε από ενοχλητικά σημάδια και με τη δύναμη της φύσης,
να απολαύσετε το νέο σας δέρμα.
Ένα μείγμα βοτάνων που εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρά τους, αλλά και φύκια, βιταμίνες και ένζυμα, χρησιμοποιείται παγκοσμίως από χιλιάδες αισθητικούς για πάνω από 50 χρόνια και εφαρμόζεται για την απολέπιση του δέρματος σε τρία επίπεδα απαλλάσσοντάς το από επίκτητες και γεροντικές βλάβες. Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο ή συνθετικό συστατικό, το φυτικό πίλινγκ είναι η ιδανική μέθοδος για να αντιμετωπίσουμε δύσκολα και εμμένοντα περιστατικά.

Εμείς στο FEMME FATALE μπορούμε να προσαρμόσουμε την αγωγή ή τις αγωγές που χρειάζεται το δέρμα σας και να σας δώσουμε ένα ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα χωρίς καμία παρενέργεια ή δυσανεξία.
Μπορείτε να κάνετε όσες θεραπείες χρειάζεται, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να γίνει και μετά τα 14 χρόνια αλλά θα πρέπει το άτομο να κατανοήσει τη διαδικασία της περιποίησης!
Η εφαρμογή γίνεται άνετα χωρίς τη χρήση προστατευτικών για τα μάτια του πελάτη ή τα χέρια του αισθητικού καθώς είναι μείγμα 100% φυσικό και δεν περιέχει καμία τοξική ή χημική ουσία. Η τριβή των βοτάνων που γίνεται στο πρόσωπο, τα επιτρέπει να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και να θρέψουν εντατικά το δέρμα. Αυτό το στάδιο της εντατικής θρέψης των ιστών επιτρέπει και την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση καθώς και την εξυγίανση των εκκρίσεων . Μετά από 3 ημέρες τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Αυτό προκαλεί απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών του δέρματος.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μια εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του καθένα.
Χαλαρώστε λοιπόν και περιμένετε το νέο σας δέρμα να εμφανιστεί!

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ FEMME FATALE
Γ.ΘΕΟΤΟΚΑ 3 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΗΛ2310240610
femmefataleolga.blogspot.gr