Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ENERGIST VPL

                              


H πιο προηγμένη και πρωτοποριακη τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως.

Οι σύντομες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες του, εξαλείφουν τις δερματικές ατέλειες προκαλώντας την διαδικασία αναπλάσης. 
 
Στις θεραπείες με το Energist VPL χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός με στόχο την ανάπλαση του δέρματος.

Η συνεδρία με το ΕNERGIST VPL προσφέρει μία ασφαλή, μη-επεμβατική θεραπεία, σε προβλήματα που ανακύπτουν απο την Γενετική γήρανση, Περιβαλλοντική Γήρανση και την Ακμή.
 Για παράδειγμα γεροντικές κηλίδες, πανάδες από υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ακνεικές ουλές είναι πλέον αντιμετωπίσιμες.

Οι θεραπείες του συστήματος Energist VPL εφαρμόζονται σε κάθε τύπο δέρματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά:

Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
Το κολλαγόνο αποτελεί την βασική πρωτείνη του ανθρώπινου σώματος, που διατηρεί το δέρμα απαλό και νεανικό. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας παράγει όλο και λιγότερο κολλαγόνο με αποτέλεσμα την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Το κατάλληλα φιλτραρισμένο φως που χρησιμοποιεί το Εnergist VPL διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται ινοβλάστες και είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Γεροντικές κηλίδες και πανάδες από την ηλιακή έκθεση
Καταστάσεις που εμφανίζονται συνήθως με το πέρασμα του χρόνου. Ολες οφείλονται στην πλεονάζουσα ποσότητα μελανίνης, την χρωστική που καθορίζει το χρώμα του δέρματος και των τριχών.
 Η μελανίνη απορροφά την ενέργεια που εκπέμπει το Εnergist VPL, θερμαίνεται ταχύτατα, ενώ δεν παρουσιάζεται καμμία θερμική διαφοροποίηση στον περιβάλλοντα ιστό. Με την επίδραση της θερμότητας, οι υψηλές συγκεντρώσεις της μελανίνης διασπώνται, καταστρέφονται και απομακρύνονται από τον οργανισμό με τη φυσική διαδικασία αποβολής, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λείο.

Ευρυαγγείες, αραχνοειδή και ερυθρές κηλίδες 
Καταστάσεις που τα μικρά αγγεία του δέρματος γίνονται ορατά στην επιδερμίδα.
Η φωτεινή ενέργεια που εκπέμπει το Energist VPL απορροφάται απο τα αγγεία του αίματος, που είναι υπεύθυνα για τις ατέλειες, διασπώντας τα τοιχώματα τους, ενώ ο οργανισμός τα αναγνωρίζει ως προιόντα μεταβολισμού και τα απομακρύνει με φυσικό τρόπο.

Ακνεικές ουλές
Η ακμή προκαλείται απο την υπερέκκριση του σμήγματος, μιας λιπαρής ουσίας που φράσσει τους πόρους προκαλώντας φλεγμονές. Κατά περιόδους μπορεί επίσης να προκληθούν και ακνεικές ουλές

Το Εnergist VPL δρα τόσο στη ενεργή ακμή όσο και στις ουλές που προκαλεί, καταστρέφοντας τα βακτήρια που προκαλούν τη φλεγμονή. Η ακμή θεραπεύεται αποτελεσματικά εντός μερικών συνερδιών και η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται, καθώς διεγείρει ταυτόχρονα και την διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου.   

Tα διαδοχικά αποτελέσματα των θεραπειών αξιολογούνται, προκειμένου οι ρυθμίσεις να προσαρμόζονται κατάλληλα, με τελικό στόχο την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ