Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ




Οι βιταμίνες σαν απαραίτητα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν για μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Το δέρμα μας πολλές φορές δείχνει τι συμβαίνει στο σώμα μας. Αν νιώθουμε καλά ή όχι αυτό καθρεπτίζεται στο δέρμα μας.
Η JEAN D'ARCEL χρησιμοποιώντας αυτή τη γνώση ανέπτυξε μια νέα σειρά περιποίησης του δέρματος με μοναδικό συνδυασμό βιταμινών. Η στοχευμένη φροντίδα με την νέα σειρά Ligne Vitaminee βοηθάει το δέρμα μας να διατηρήσει την υγιή και γοητευτική εμφάνιση του.
Η σειρά Vitaminee αναπτύχθηκε για να τροφοδοτήσει το δέρμα με υψηλές συγκεντρώσεις σταθερής και καθαρής βιταμίνης C σε συνδυασμό με τις σημαντικότερες βιταμίνες ομορφιάς (VitA, VitB, Pro-vitaminB5, VitC, VitE, VitF, VitH biotin). Επιπλέον η βιταμίνη C που χρησιμοποιείτε δρα ενάντια στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών.

Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 1 ώρα και περιλαμβάνει:

  • καθαρισμό με γαλάκτωμα, λοσιόν
  • εφαρμογή πίλινγκ με μικροκρυστάλλους με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος
  • εφαρμογή αμπούλας Vitaminee με τον υπέρηχο
  • μασάζ στο πρόσωπο και το ντεκολτέ
  • εφαρμογή μάσκας Vitaminee
  • εφαρμογή προϊόντων φροντίδας από τη σειρά Vitaminee


Η περιποίηση αυτή μπορεί να γίνεται κάθε φορά που νιώθουμε το πρόσωπό μας θαμπό κουρασμένο, όταν κάνουμε δίαιτά, σε κάθε αλλαγή εποχής για να τονώσουμε την άμυνα του οργανισμού μας, μετά από ταλαιπωρία γενικότερα του οργανισμού μας, ακόμη και κατα τη διάρκεια χημειοθεραπειών που ο οργανισμός έχει έντονη ανάγκη πρόσληψης βιταμινών αλλά και μετά το καλοκαίρι για να καταπολεμήσουμε τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες του προσώπου.

Η συχνότητα είναι 1 εφαρμογή την εβδομάδα για 1 ή 2 μήνες ανάλογα το στόχο μας ή 1 εφαρμογή όταν νιώθουμε την ανάγκη να φωτίσουμε και να δώσουμε στο προσωπό μας τις βιταμίνες που χρειάζεται ώστε όχι μόνο να φαίνεται όμορφο αλλά και να είναι υγιές.