Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΝΥΦΕΣ
ΙΣΩΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΛΕΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΤΙΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ Ή ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΣΦΙΚΤΟ, ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΥΠΕΡΗΧΟΣ, ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ SOLARIUM ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΧΡΩΜΑ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΝΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ “Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ” ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ.
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΦΡΕΚΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΙΔΕΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.