Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΑΣ





Το δέρμα σ αυτή την περιοχή είναι 10 φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο πρόσωπο διότι αποτελείται από λιγότερες στοιβάδες κυττάρων. Έχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες άρα στερείται της φυσικής υγρασίας που υπάρχει στις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου και καταπονείται ιδιαίτερα από τις μηχανικές κινήσεις που κάνει.
Υπολογίζεται ότι καθημερινά τα μάτια μας κάνουν 10000 κινήσεις ακούσιες.


Μία ολοκληρωμένη περιποίηση σύσφιξης και ενυδάτωσης στην περιοχή των ματιών περιλαμβάνει:
  • απολέπιση γιατί τα κύτταρα ανανεώνονται κάθε 5-7 ημέρες άρα μαζεύονται πολλά κερατινοκύτταρα με αποτέλεσμα το δέρμα στην περιοχή αυτή να αφυδατώνεται και να ευαισθητοποιείται στις εξωτερικές επιθέσεις.
  • Τοποθέτηση κρυομάσκας με ειδικά pats για ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Εφαρμογή παθητικής γυμναστικής με μικρορεύματα για ενίσχυση του συνδετικού ιστού και ρύθμιση της μελανίνης (κακή κυκλοφορία, διάρρηξη των τοιχωμάτων των τριχοειδών).
  • Τοποθέτηση αμπούλας με ειδικές κρυομπάλες για ενυδάτωση του δέρματος επιφανειακά αλλά και εν τω βάθει.
    Αν λοιπόν σε μία εφαρμογή κάνουμε όλα τα παραπάνω θα επιτύχουμε σύσφιξη μέχρι και 48% με την πρώτη θεραπεία ενώ το δέρμα θα λειανθεί και θα ενυδατωθεί χαρίζοντας μας ένα βλέμμα νεανικότερο.
    Απευθύνεται σε όσες έχουν μαύρους κύκλους, οιδήματα,ρυτίδες, χαλάρωση αλλά και σε όσες εργάζονται πολλές ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή.
Η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 40' και μπορεί να γίνει όποτε το χρειαζόμαστε ή κάθε 3μηνο 6-8 εφαρμογές ανά εβδομάδα.