Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Επιτέλους Ανοιξη... και έχουμε κεφάτη διάθεση και θέλουμε να σας την μεταδώσουμε με τις προσφορές που ετοιμάσαμε αλλά και την μεγάλη κλήρωση που θα κάνουμε την Τρίτη 3Ο/4 στις 3μμ στο χώρο μας! 


  • δώστε στο πρόσωπο σας τη λάμψη που χρειάζεται! απαλλαγείτε απο λεκέδες και γραμμές έκφρασης του προσώπου αλλά και της περιοχής των ματιών πραγματοποιώντας το SUPER πρόγραμμα αντιγήρανσης της χρονιάς!
Το πρόγραμμα είναι 4 επισκέψεις 1 φορά την εβδομάδα και κοστίζει απο 410Ε μόνο 240Ε, περιλαμβάνει: 


2 επισκέψεις φωτοανάπλασης 
(VPL η πιό προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως, σύντομες ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που εξαλείφουν δερματικές ατέλειες, προκαλώντας την διαδικασία ανάπλασης)

 2 επισκέψεις μικροδερμοαπόξεσης
(ελεγχόμενη απολέπιση με κρυστάλλους που εξαλείφει σημάδια, λεπτές γραμμές, λεκέδες και προκαλεί ανανέωση του δέρματος)


αλλά και 
 

 4 επισκέψεις σύσφιξη/ενυδάτωση της περιοχής των ματιών, με παθητική γυμναστική για τόνωση των μυών αλλά και μάσκα ματιών και αμπούλα υαλουρονικού για άμεση ενυδάτωση και εξάλειψη των μαύρων κύκλων και του οιδήματος.  • ενισχύστε στην φυσική άμυνα του δέρματος σας και προστατέψτε το απο την περιβαλλοντική γήρανση με την θεραπεία καθαρής βιταμίνης C του Dr.Murad (αποκαθιστά το φωτογηρασμένο δέρμα ενω συμβάλλει στον αποχρωματισμό των πανάδων. Ταυτόχρονα επαναφέρει την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές καιρυτίδες).  
    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 επισκέψεις 1 την εβδομάδα και το κόστος του είναι απο 240Ε ΜΟΝΟ 170Ε για όλο τον Απρίλη 

  • για όλες εσας που σας ταλαιπωρεί η κυτταρίτιδα, που δεν έχετε να χάσετε πολύ βάρος, που τρέφεστε σωστά, που γυμνάζεστε και αυτή επιμένει να δημιουργεί ανωμαλίες στο περίγραμμα του δέρματος σας, σας προτείνουμε 2 διαφορετικές λύσεις με το μηχάνημα του ενδοδερμικού Lumicell Wave6.
15 επισκέψεις με υπέρυθρη ενδοδερμική μάλαξη απο 525 μόνο 300Ε
ή
πλήρες πρόγραμμα 12 επισκέψεων (υπέρυθρης ενδοδερμικής μάλαξης, υπέρηχου, διπολική ραδιοσυχνότητας και μεσοθεραπείας χωρίς ενέσεις) απο 600Ε μόνο 400Ε


  • ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  31/4, 3ΜΜ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Γ.ΘΕΟΤΟΚΑ 3
 ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:
1.8 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ NOBLESSSTIM(2 ANA EBΔΟΜΑΔΑ)
2.4 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ/ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ (1ΩΡΑΣ)
3.4 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ MANICURE DETOX FEMME FATALE (MΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ) 

Σας περιμένουμε να σας ευχηθούμε απο κοντά Καλό Πάσχα!