Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ Ή ΦΥΤΙΚΟΥ ΠΗΛΙΝΓΚ



To όνειρο της αιώνιας νεότητας είναι τόσο παλιό όσο και η ίδια η ανθρωπότητα, σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής θέσης, η καλή και περιποιημένη εμφάνιση θεωρείται σημάδι υγείας και καλαισθησίας παίζοντας σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μπορούμε να επαναφέρουμε τη νεανική μας όψη με το μηχάνημα της μικροδερμοαπόξεσης ή με τη χρήση του φυτικού πίλινγκ GREEN PEEL                   (1ο βραβείο το 2009 στην κατηγορία δερμοκαλλυντικά)

Το Dermabrasion δηλαδή η μικροδερμοαπόξεση στα ελληνικά, γίνεται με ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί μικροκρυστάλλους κουρουνδίου και έχει 4πλη δράση, κάνει απολέπιση νεκρών κυττάρων,δημιουργεί υπεραιμία, δημιουργεί ένα μηχανικό ερεθισμό και ένα θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών και βοηθάει έτσι το δέρμα να αναδομηθεί παράγοντας ελαστίνη και κολλαγόνο.
Εφαρμόζεται σε ουλές ακμής, φωτογηρασμένο δέρμα, δυσχρωμίες/πανάδες, λείανση λεπτών γραμμών, ραγάδες του δέρματος, βαθύς καθαρισμός και πίλινγκ. Αυτό που λέω συχνά είναι πως αυτό το μηχάνημα θα μπορούσε να αντικαταστήσει όλες τις περιποιήσεις γιατί κάνοντάς το είναι σα να κάνουμε ένα βαθύ καθαρισμό και μία ενυδατική, συσφικτική και αναπλαστική περιποίηση.
Να επισημάνω ότι κάνοντας μικροκρυστάλλους αφαιρείτε το 30-35% της κεράτινης στοιβάδας με ταυτόχρονη αύξηση ελαστίνης με κολλαγόνο, καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί είναι στην κορυφή των περιποιήσεων.
Μπορεί να γίνει μία φορά μετά από ένα βαθύ καθαρισμό ή σε πρόγραμμα 4, 8 ή 12 εφαρμογών για την επίλυση κάποιου δερματικού προβλήματος.


Το φυτικό πήλιγνκ κάνει μια βαθιά απολέπιση δέρματος, που χάρη στους φυτοκρυστάλλους που εμπεριέχονται στα κύτταρα των βοτάνων αυξάνεται η απορροφητική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανανεώσουν το δέρμα τους χωρίς να έρθουν σε επαφή με επιβλαβή χημικά ή αισθητικές εγχειρήσεις.
Είναι ιδανικό προληπτικό μέτρο για την καταπολέμηση του πρόωρου γήρατος και την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσει και δύσκολα και εμμένοντα περιστατικά όπως χλόασμα, πανάδες-δυσχρωμίες, ακμή, έντονη σμηγματόρροια-λιπαρότητα, φωτογήρανση, γεροντική γήρανση, ρυτίδες, ουλές από ακμή, ραβδώσεις, επαναπροσδιορισμό του οβάλ, επιδερμική χαλάρωση προσώπου-σώματος. 
Μπορεί να γίνει μία φορά για να ανανεώσει το δέρμα ή κατ επανάληψη ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Έχει διαβαθμίσεις και γι αυτό μπορεί να γίνει και από τα πιο ευαίσθητα δέρματα.